Verzenden

Verwacht dat items binnen 1-2 werkdagen worden verzonden. Mocht er een probleem zijn met je bestelling neem dan direct contact met ons op via info@moobdesign.nl.

Retourneren

Retour zenden van de sieraden kan als de seal (zegel) niet gebroken is of het kaartje er nog aanhangt en met opgaaf van reden. De sieraden en artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in originele staat en originele verpakking weer retour gestuurd te worden.

Dit dient te worden gemeld binnen 14 dagen via de email. Na deze melding, krijgt je van mij een retouradres. De verzendkosten zijn voor jou.

Terugbetaling exclusief verzendkosten volgt binnen 8 dagen na goede ontvangst van het artikel. De kosten en het risico van retour zenden zijn voor de koper.

Houd er rekening mee dat het retourneren van een artikel niet de meest duurzame optie is, dus lees alle beschrijvingen en controleer zorgvuldig om er zeker van te zijn dat je helemaal tevreden zult zijn met je aankoop. Als je meer afbeeldingen wilt of vragen hebt over een item, neem dan contact met mij op en ik help je graag verder.

De 100% authentieke Chanel knopen zijn hergebruikt en m.o.o.b. heeft ze een nieuw leven ingeblazen.
Vergeet nooit dat het hier om vintage Chanel knopen gaat en dat deze soms lichte gebruikssporen kunnen vertonen. (Ik zal dit ook altijd benoemen) maar persoonlijk vind ik dat is een deel van de schoonheid! Elk stuk heeft een geschiedenis en is uniek.

m.o.o.b. is op geen enkele manier verbonden met Chanel, ik creƫer mijn ontwerpen met authentieke knopen en behoud zo hun schoonheid!

m.o.o.b. design

Emailadres: info@moobdesign.nl

KvK-nummer: 28091797

BTW nr.: NL002049750B74